schilderijen op terras.jpeg

Beleef jouw wereld van streep naar kleur

 


Extra: Winterfair op 10 december bij Krachtstek van 11 uur tot 16 uur. Tekentaal4all staat in de ruimte 't knusje naast de theetuin. Leuke aanbiedingen en bij de aanschaf van een cadeaubon van minimaal 15 euro krijg je een gratis kleurenboekje voor volwassenen erbij, zolang de voorraad strekt.
Vanaf 2 februari starten nieuwe lessen, je kunt je alvast inschrijven. Zaterdag 14 januari is een expo van cursisten, kom dan een kijkje nemen.


De lessen zijn begonnen aan de Oosteinderweg 24a, maar een losse les/workshop boeken kan op de geplande data in de agenda. Let ook op de evenementen kalender van krachtstek.nl. De volgende cursusronde begint half maart 2023. Heb je interesse? Geef je alvast op.

Wil je producten aanschaffen, zoals
de mooie plexiglas schilderijen, originele schilderijen, schilderijen op doek, Clowntje Poki (voorleespakket of info ), inzichtkaarten, wenskaarten of cadeaubon, maak dan een afspraak of mail de bestelling naar tekentaal4all@live.nl
--------------------------------------------------------------------------

Geniet van tekenen en/of schilderen zonder iets te moeten, maar het gewoon te laten gebeuren. Het gaat niet om een mooie tekening maken, maar om het plezier, creativiteit, de inzichten en wat het met je doet.
Wil je wel graag een mooie tekening of schilderij maken kan dit ook, dan kun je een gerichte workshop kiezen uit het aanbod. Tekenervaring is niet nodig, je wordt stap voor stap begeleid.

Wil je dieper de tekentaal in gaan en inzichten ontvangen, kies dan voor de begeleiding (inzichten/verwerking). Ondersteuning is ook mogelijk zonder direct te hoeven tekenen.

Een programma op maat is ook te organiseren. Neem dan contact op via de mail.

Tevens is het aanbod van producten ook toegenomen, je kunt deze vinden onder het 'kopje' Clowntje Poki en Producten. Er zijn inmiddels ook div. originele schilderijen en tekeningen te koop. Voor 
bezichtigen kun je altijd een afspraak maken.

ontwikkeling

&

Ontspanning