top of page

Beleef jouw wereld van streep naar kleur

 


update:

Momenteel zijn er op de donderdag drie groepen met de cursus basistechnieken (deels holistisch) tekenen.
De zaterdag kan nog worden gestart met een nieuwe groep met basistechnieken, maar ook een groep die graag meer holistisch wil tekenen. Bij de optie cursus staat daar meer informatie over.

Workshops blijven gepland op de zaterdag.  Wil je met een besloten groep kunnen we van de deze dagen afwijken en plannen voor de beschikbaarheid van de ruimte. Bijv. in de theetuin bij grotere groepen, dit kan ook op zondag.

Heb je nog een leuk cadeau nodig? Bij aanschaf van een cadeaubon van minimaal 15 euro krijg je een gratis kleurenboekje voor volwassenen erbij, zolang de voorraad strekt.

                     -------------

Geniet van tekenen en/of schilderen zonder iets te moeten, maar het gewoon te laten gebeuren. Het gaat niet om een mooie tekening maken, maar om het plezier, creativiteit, de inzichten en wat het met je doet.
Wil je wel graag een mooie tekening of schilderij maken kan dit ook, dan kun je een gerichte workshop kiezen uit het aanbod. Tekenervaring is niet nodig, je wordt stap voor stap begeleid.

Wil je dieper de tekentaal in gaan en inzichten ontvangen, kies dan voor de begeleiding (inzichten/verwerking). Ondersteuning is ook mogelijk zonder direct te hoeven tekenen.

Een programma op maat met een hapje en drankje is ook te organiseren. Neem dan contact op via de mail.

Wil je producten aanschaffen, zoals de mooie plexiglas schilderijen, originele schilderijen, (repro)schilderijen op doek, Clowntje Poki (voorleespakket of info ), inzichtkaarten, wenskaarten of cadeaubon, maak dan een afspraak of mail de bestelling naar tekentaal4all@live.nl

Voor het programma op korte termijn kun je kijken bij agenda!

ontwikkeling

&

Ontspanning

bottom of page