top of page

Beleef jouw wereld van streep naar kleur

 Update 23 juni 2024

Vanaf 26 sept. 2024 starten de lessen weer.
Op donderdagochtend cursusronde 5(vervolg4)
en op donderdagavond basistechnieken 1 (of vervolg2) of een intuïtieve tekencursus 1. Het hangt af van de aanmeldingen. Dit geldt ook voor de zaterdagochtend. Informatiedag is do 4 juli na 16 uur, graag hiervoor een afspraak maken via mail tekentaal4all@live.nl 
Dit kan ook in de avond. Lukt dit niet, kun je altijd mailen voor een andere datum.Workshops kunnen momenteel gepland worden op zaterdagmiddag en zondag, in workshop uitleg zie je het programma.  Wil je met een besloten groep kunnen we van deze dagen afwijken en plannen voor de beschikbaarheid van de ruimte en je kunt zelf je thema bepalen, zie dan ook het aanbod op de website.

NIEUW:
Voor bedrijven kan in overleg een creatief 
abonnement worden genomen voor personeel voor de mentale ontspanning.
Ook individuele afspraken kunnen gemaakt worden.
Zelf kun je ook contact hierover opnemen en overleg het met jouw werkgever.

                     -------------

Geniet van tekenen en/of schilderen zonder iets te moeten, maar het gewoon te laten gebeuren. Het gaat niet om een mooie tekening maken, maar om het plezier, creativiteit, de inzichten en wat het met je doet.
Wil je wel graag een mooie tekening of schilderij maken kan dit ook, dan kun je een gerichte workshop kiezen uit het aanbod. Tekenervaring is niet nodig, je wordt stap voor stap begeleid.

Wil je dieper de tekentaal in gaan en inzichten ontvangen, kies dan voor de begeleiding (inzichten/verwerking). Ondersteuning is ook mogelijk zonder direct te hoeven tekenen.

Een programma op maat met een hapje en drankje is ook te organiseren. Neem dan contact op via de mail.

Wil je producten aanschaffen, zoals de mooie plexiglas schilderijen, originele schilderijen, (repro)schilderijen op doek, Clowntje Poki (voorleespakket of info ), inzichtkaarten, wenskaarten of cadeaubon, maak dan een afspraak of mail de bestelling naar tekentaal4all@live.nl

Voor het programma op korte termijn kun je kijken bij agenda!

ontwikkeling

&

Ontspanning

bottom of page