top of page

Clowntje Poki  voorlees-pakket 4 delig

Dit unieke voorleesboek vind je nog nergens! Voorlezen aan een kind is nog nooit zo leuk geworden! Je kunt de verhalen nog levendiger maken met Clowntje Poki de handschoenpop.

Krijgen de kinderen geen genoeg van de verhalen(gedichtjes)? Neem ze mee naar Poki's theater. Beweeg je hand en vingers met de twee bijbehorende theaters en volg de tips die achterop staan. Zijn de verhalen(gedichtjes) afgelopen? Niet getreurd! Poki mag ook mee slapen om als knuffel te gebruiken. Leer het kind al jong vertrouwd te raken met Poki, zodat het een belangrijk vriendje wordt, die liefde en veiligheid biedt.


Poki's verhaal

Een jaren geleden bedacht tekenproject voor het voorlezen aan kinderen komt tot leven.
Een plan van jaren terug om dit product op de markt te brengen lukte eerst niet. Dit clowntje kreeg een andere functie als naam van mijn eigen kinderwinkel (is er nu niet meer). Na jaren besloot ik Poki toch weer op de markt te brengen en een producent wilde er mee aan  de slag, helaas stopte zij met dit plan na 1,5 jaar. Na weer een paar jaar besloot ik zelf Poki tot leven te roepen en vond een producent in Nijmegen, die dit hele voorleespakket heeft gemaakt tot een mooi product. De prachtige doos is door een reclamebureau gemaakt in Wormerveer.


Clowntje Poki woont in het circus, hier heb ik een voorlees-theater op gemaakt en een theater voor Poki's verjaardag. Hierbij is een boekje met losse gedichtjes geschreven en bijbehorende illustraties toegevoegd . Simpele gedichtjes die al bij jonge leeftijd voorgelezen kunnen worden, zoals het gedichtje voor het slapen gaan. Ook dit boekje voorlezen maak je levendiger met de handpop. Er zijn tevens gedichtjes voor als het kind iets ouder is. Het theater kan bij oudere kinderen gebruikt worden, maar je kunt ook het verhaal op leeftijd aanpassen en alleen met de illustraties werken. Clowntje Poki is al leuk bij zeer jonge kinderen, het gezichtje spreekt hen erg aan. De handschoenpop maakt Poki levendig voor hen. Clowntje Poki kan voor de allerkleinsten zelfs een knuffel zijn, vandaar dat dit pakket ook leuk is als kraamcadeau en het kind al jong met Poki opgroeit en vertrouwen opbouwt. Er staan adviezen en tekentips in het boekje, zodat het leuk is voor kinderen tot en met 4 of 5 jaar. Inmiddels is wel ontdekt, dat nog oudere kinderen interesse in Poki hebben, omdat zij zelf wel met de theaters willen spelen. Verder kun je als ouder of verzorger heel creatief omgaan met dit voorleespakket, als je inspeelt op de leeftijd van het kind. Het pakket is een cadeau voor het gehele jonge gezin.

Heb je interesse in dit product?  Geef dit dan aan via de mail tekentaal4all@live.nl of kijk onder contact. 

Kosten gehele voorleespakket (adviesprijs 45 euro) nu 35 euro. (excl. verzendkosten)

Wil je een houten standaard om Poki op een boekenplank te kunnen neerzetten?
Zie foto hieronder.
Er zijn enkele standaards nog in voorraad. Prijs 12,50 euro.

        Verkooppunt:

        Tekentaal4all, Osseweid 33, Midwoud (op afspraak), zie contact gegevens.
                 Oosteinderweg 24, Wognum (in voorraad en op afspraak)

       

       
     

Wil je ook verkooppunt worden van Clowntje Poki? Neem dan contact met ons op.

Bij de link Producten staat info over de inzichtkaarten, wenskaarten, canvas, textieldoeken en plexiglas, die ook te bestellen zijn.

 

®Clowntje Poki

boekje poki.jpg
poki pakket.jpg
doos poki.jpg

®Clowntje Poki

®Clowntje Poki

®Clowntje Poki

7. afb. Poki babykrul.jpg

®Clowntje Poki

®Clowntje Poki

®Clowntje Poki

®Clowntje Poki

foto krant medemblikker.jpg
IMG_2804.jpg
bottom of page