top of page

Inzichtkaarten- spel:

Het spel bevat 33 inzichtkaarten, de afbeeldingen zijn mijn eigen tekeningen en schilderijen. De teksten heb ik hierbij geschreven d.m.v. mijn intuïtie, kennis van symboliek, wetenschap en levenservaring. In de mooie box vind je 33 kaarten en een uitlegboekje in kleur. Je focust op je vraag of trekt een kaart voor de dag. Vertrouw altijd op je eigen waarheid. Kosten voor dit spel, 34,95 euro excl. verzendkosten. Stuur een mail naar tekentaal4all@live.nl als je een bestelling wilt doen.

review:

 

Juist in moeilijke tijden betekenen de inzichtkaarten nog meer voor mij. Het helpt me om bij mijn gevoel te komen. Het geeft mij een bepaalde rust en het vertrouwen dat het hoe dan ook allemaal goed zal komen. Welk pad   het in het leven ook zal worden, linksaf, rechtsaf of toch rechtdoor. Uiteindelijk heeft alles een reden. De kaarten   geven mij een bepaalde houvast en ze versterken het geloof in mijn eigen kracht.

 - Marcella-

 

Ik heb dit deck nu een jaar in mijn bezit. Ik ben er zo blij mee, als dagkaart geeft hij altijd precies aan, waar je op dat moment inzit of meezit. Ook gebruik ik hem regelmatig als themakaart in combinatie met lenormandkaarten.  Het is een heel fijn kleurrijk deck waar je blij van wordt.

 - Liefs Ellen-


Wenskaarten:


Div. tekeningen en schilderijen heb ik laten drukken op gevouwen wenskaarten van 12 x 12 cm, de kaarten zijn blanco, dus overal voor te gebruiken. Ze worden geleverd in een beschermhoesje. Deze kaarten zijn 2,50 euro p.stuk. Bij dertien kaarten totaal, krijg je de grotere zonnebloemkaart er gratis bij, dus betaal je 32,50 euro excl. verzendkosten voor 14 kaarten.
Los is de grotere zonnebloemkaart 2,95 euro p.stuk.

Bij de link Clowntje Poki zie je info betreffende een te bestellen voorleespakket.

 

inzichtkaartenpresentatie10 voorkeur AA.
wenskaarten 14.jpg
advertentie inzichtkaarten.jpg
wenskaarten en inzichtkaarten presentati
wenskaarten in standaard voorkeur.jpg
wenskaarten.jpg

Div. afbeeldingen kunnen in div. maten besteld worden op canvas(zie foto hier onder), textieldoek en plexiglas. Voorbeelden zoals de zonnebloem, kameleon, aarde, nieuwe kansen etc. zijn te bezichtigen op afspraak. Plexiglas kan ook buiten worden opgehangen met rvs afstandhouders. Inmiddels zijn er ook originele schilderijen en tekeningen in de verkoop. Wil je het ontwerp van je schilderij terug laten komen in een kussen? Dit kan besteld worden.


 

onder water.jpeg
IMG_2813.jpg
IMG_2797.jpg
IMG_2817.jpg
bloem ecoline passp.jpg2.jpg
zonnebloem boven bank.jpeg
kussen.jpeg
cadeaubon.jpeg
bottom of page