top of page

Thema uitwerken

Een thema kunnen we bedenken en gaan uitwerken.

Bijvoorbeeld de pubertijd, als volwassene kun je de pubertijd een fijne periode hebben gevonden of juist geheel hebben overgeslagen. Hoe fijn is het om dit weer te kunnen beleven? Ook leuk als vriendinnen of vrijgezellenfeest. We gaan tekenen, verkleden, je kunt foto's maken etc.

Tijd: 3 uur

Incl. materialen/drinken/lekkers/digitale foto's

Kosten: 25 euro p. volwassene

Collages maken, is een laagdrempelige workshop. We gaan knippen, scheuren en plakken en bespreken de collage naderhand met elkaar. Hier kunnen we een thema afspreken of een geheel vrije keuze in maken.

Tijd: 2 uur

Incl. materialen/drinken/lekkers

Kosten: 17,50 euro p. volwassene

Kind 11 t/m 15 jaar - 13,50 euro

Kind t/m 10 jaar - 10 euro

De vier elementen, aarde, water, vuur en lucht. We gaan deze uitwerken en verbinden. Hoe verbinden wij dit? Wat betekenen deze elementen voor jou? Mooie waardevolle workshop! Dit kan als cursus, door per les een element te nemen, maar ook als een lange dag ingepland worden, waarbij alles in het klein wordt uitgewerkt, maar het thema compleet maakt.

Het voorbeeld is een schilderij, wat natuurlijk ook kan, maar we gaan bij het tekenen, kleinere elementen tekenen en het gaat niet om hoe mooi het wordt, maar hoe fijn het is om dit te doen.

Prijs en tijd in overleg

bottom of page