top of page

Privacybeleid

Tekentaal4all

Osseweid 33

1679 GN Midwoud

www.tekentaal4all.nl

tekentaal4all@live.nl

Tekentaal4all zal alle verkregen persoonlijke gegevens vertrouwelijk behandelen. Deze informatie is altijd mogelijk door desbetreffend persoon in te zien. We verwerken jouw persoonsgegevens volgens de wet van het Privacybeleid.

1. Persoonsgegevens

a.  Bedrijfsnaam

b.  Voor- en achternaam

c.  Factuuradres en vestigingsadres

d.  KvK nummer

e.  E-mailadres

f.   Telefoonnummer

g.  Skypenaam

h.  Sociaal media accountnamen

i.   Klantnummer, opdrachtnummer, offertenummer en factuurnummer

j.   Bankrekeningnummer

Hoe komen we aan jouw gegevens?

We hebben bovenstaande persoonsgegevens van jouzelf, via de website of sociaal media aangeleverd gekregen.

2. Doeleinden

We verwerken de persoonsgegevens alleen wanneer we dat volgens de AVG mogen en voor de doeleinden die hieronder beschreven zijn:

Contact - heb je contact met ons opgenomen, per telefoon, e-mail, het contactformulier, of sociaal media, dan hebben we van jou gegevens ontvangen. Deze verwerken we om te kunnen reageren op jouw vraag of verzoek. Voor afhandelen van een betaling, verzenden van een nieuwsbrief of reclamefolder, je te kunnen bellen of mailen i.v.m. de dienstverlening, om diensten te kunnen leveren en voor belastingaangifte. We bewaren de gegevens maximaal 7 jaar, zodat we je altijd goed van dienst kunnen zijn.

3. Doorgifte

Ontvangers van persoonsgegevens - persoonsgegevens worden niet openbaar gemaakt of aan derden verstrekt, behalve voor zover ze worden opgeslagen op servers, waarvoor wij diensten van derden afnemen,  bijvoorbeeld het bankwezen, hosting van onze website, belastingdienst en eventuele boekhouder. Wij zullen jouw gegevens nooit doorverkopen aan derden.

4. Jouw rechten

Je hebt altijd het recht om jouw gegevens in te zien en informatie hier omtrent in te winnen of wijzigingen door te geven. Informatie aanvragen kan via tekentaal4all@live.nl.

5. Bezwaar

Indien gerechtvaardigd kun je altijd bezwaar maken tegen het verwerken van jouw persoonsgegevens.

6. Intrekking

Wanneer wij de gegevens verwerkt hebben op basis van jouw expliciete toestemming, heb jij het recht om deze toestemming in te trekken. Dit kan wel gevolgen hebben voor de informatie en diensten die wij jou leveren.

7. Toestemming - akkoord

Met de akkoordverklaring van de algemene voorwaarden stem je ook in met het privacybeleid.

bottom of page