top of page

Workshops

 

klik op de agenda voor recent geplande workshops waar je individueel ook voor kunt inschrijven. Op deze pagina vind je div. aanbod van workshops met tekenen en/of schilderen. 

 

Op zoek naar leuke activiteiten voor een kinderfeest, vrijgezellenfeest, teambuilding, vriendendag, familiedag? Of misschien op zoek naar een workshop voor ouder- en kind(relatie). Boek een workshop uit onderstaand aanbod en deze dag wordt naar wens samengesteld. De workshops worden in het weekend gegeven.

Reviews workshop:

Met 4 vriendinnen een workshop ecoline druppen en afwerken met acrylverf gedaan. Sandra heeft uitgelegd, tips gegeven, ideeën aangedragen, maar vooral ons laten groeien in ons eigen ‘kunstwerk’. Wat een fijne, gezellige middag. Echt een aanrader voor vrienden- collega’s- en familie groepjes. Dank je wel Sandra.

Hele fijne workshop gehad. Sandra legde rustig en duidelijk uit wat we zouden gaan doen. Gaf bijzondere tips, maar liet altijd de keuze aan jezelf. Doe vooral wat voor jezelf goed voelt! Fijn Sandra, dank je wel voor de inspiratie.

Workshops duren gemiddeld  2 tot 3,5 uur. (tijden zijn indicaties, hangt van de groep af) En een langere workshop is te bespreken. Er kan bijvoorbeeld een extra oefening worden toegevoegd of een andere techniek of materiaal. Tip: boek een combi-workshop met een lunch of met hapjes en drankjes.

Eventueel i.s.m. Krachtstek.nl. 

 

 

 

 

 

 

Graag ruim van te voren afspreken, zodat het programma goed kan worden voorbereid.  

Theetuin11fotografiesh.jpg
Theetuin8fotografiesh.jpg
bottom of page