top of page

reviews

 

Workshops 2023

Met 4 vriendinnen een workshop ecoline druppen en afwerken met acrylverf gedaan. Sandra heeft uitgelegd, tips gegeven, ideeën aangedragen, maar vooral ons laten groeien in ons eigen ‘kunstwerk’. Wat een fijne, gezellige middag. Echt een aanrader voor vrienden- collega’s- en familie groepjes. Dank je wel Sandra.

Hele fijne workshop gehad. Sandra legde rustig en duidelijk uit wat we zouden gaan doen. Gaf bijzondere tips, maar liet altijd de keuze aan jezelf. Doe vooral wat voor jezelf goed voelt! Fijn Sandra, dank je wel voor de inspiratie.

Expo zaterdag 14 januari 2023

De expo van werkstukken van de cursisten was een succes en druk bezocht. Enkele reacties waren:

-Mooie expositie. Fijne uitleg hoe via bepaalde technieken zulke mooie werken ontstaan. Zeer inspirerend!

-Wat een mooie verbinding met elkaar door met elkaar de tekeningen te maken en overleggen.

-Mooie expositie met heel gevarieerde tekeningen. Fantastisch.

-Veelzijdig en kleurrijk, wat een mooie inspiratie

-Het is een verfrissende manier van werken. Ik heb er veel mooie werkstukken gezien.

-Wat een mooi, kleurig werk! Leuke expositie in een mooie werkruimte.

Cursus

Hele leuke lessen met veel variatie in technieken en opdrachten. Ik heb er veel van geleerd.

17-7-2023

Tekenen op gevoel en met kleur bezig zijn is gewoon leuk. Daar word ik blij van!  

Inmiddels heb ik drie cursussen gevolgd bij tekentaal4all. Sandra is een professionele teken docente. Ze weet veel van de verschillende technieken en materialen. Ze begeleid je van de opzet van de tekening naar een mooi eindresultaat. Sandra stimuleert je creativiteit en leert je de techniek spelenderwijs.

Iedere les leer je een andere techniek en er wordt gewerkt met verschillende materialen; (o.a. verf, ecoline, stiften, kleurpotloden of houtskool). Dat houdt de lessen zeer gevarieerd. Je hoeft niet te kunnen tekenen om deel te nemen aan deze cursus. Je maakt je eigen creatie op je eigen gevoel. Alle cursisten krijgen dezelfde opdracht maar het eindresultaat is altijd zeer divers. Bij jezelf en je medecursisten zie je dan toch een ‘eigen stijl’ iedere keer terugkomen.

Sandra zorgt voor een leuke sfeer en weet je op haar rustige manier te stimuleren om de tekening nog weer mooier te maken. Heel inspirerend!

Na iedere les ga ik weer met een mooi zelfgemaakt kunstwerk naar huis en ben ik trots dat ik dat gemaakt heb!

Marleen

8-2-2023

Wat vind je vooral prettig van de lessen?

Ik vind het heel prettig dat je aanwijzingen krijgt hoe je naar vormen kan kijken en tekenen en daardoor ook anders leert kijken waardoor je creatiever wordt. 

Ik vind de sfeer heel fijn en de manier waarop je les geeft ook, je kan helemaal jezelf zijn. 

Ook vind ik het heel leuk dat er aandacht besteed wordt aan de tekeningen die we gemaakt hebben en dat deze besproken worden. Hierdoor krijg je weer nieuwe inspiratie.

 

Wat voor gemiddelde cijfer geef je de cursus tot nu toe?

Een 10!

11 -11- 2022 Ilya

Ik heb samen met mijn dochter twee maal een cursus holistisch tekenen gevolgd bij Sandra. Eerst de basiscursus en vervolgens de aansluitende. We hebben er veel van geleerd. Sandra nam ons echt aan de hand mee om ons mooie kunstwerken te laten maken. Toch zag ieder zijn werk er weer heel anders uit en kon je er altijd iets van jezelf in leggen. We hebben intuïtief getekend en realistisch. Leuk dat we hier een mix van hadden. Fijn dat de groep niet te groot was 6 a 8 personen, waardoor Sandra genoeg tijd voor iedereen had.

Verder was alles goed voor elkaar, tussendoor even een bakkie met wat lekkers, genoeg materiaal voor handen en aan het einde van de les een kaartje trekken.

Kortom, ik vond het erg leuk om te doen. Sandra bedankt. 

Groeten Margriet

....

Ik heb erg genoten van je lessen Sandra! Verbazingwekkend dat je zoveel leuke dingen kan maken! Ik blader mij teken map nog even door en denk bij mezelf woh echt lekker aan de slag geweest en mooie dingen gemaakt! Het was gewoon super leuk om te doen!

 

...

Ik heb onwijs genoten van de cursus Sandra is een hele lieve warme vrouw.

Die zelfvertrouwen geeft en alles op een positieve manier weet te draaien. Heb onwijs veel gehad aan haar tips en trucs!

Ik kan iedereen het aanraden om een workshop of cursus te volgen. 

Groetjes roxy

....

Een heel leuke cursus  in een ontspannen sfeer. Veel diverse opdrachten en technieken geleerd en dingen gedaan die ik anders zelf niet zo gauw gedaan had. Fijne opstap om (weer) te beginnen met tekenen. 

Marja

....

Wat de tekencursus/coaching mij heeft gebracht:

 

  • tekenen is eenvoudiger dan ik dacht

  • als ik teken, kom ik dichter bij mezelf, word ik rustig en is er geen ruimte meer voor bv. piekeren

  • van tekenen/kleuren word ik blij

  • alles wat uit mij komt, mag er zijn (het gaat niet om 'mooi' tekenen, en het hoeft ook nergens op te lijken)

  • thuis ben ik ook bezig met tekenen/kleuren/verven, omdat ik het zo leuk vind

  • bijzonder en mooi dat een tekening iets kan vertellen over mij, en mij verder kan helpen op weg naar herstel

  • ik krijg meer zelfvertrouwen door de gemaakte opdrachten/tekeningen

  • mensen zeggen wel eens dat ik iets moois heb gemaakt (foto's/tekeningen/gedichten), en dat is leuk om te horen, maar voor mij zit er vaak een diepere laag in, en ik ben blij dat Sandra dat begrijpt

 

groetjes, Marieke

   Inzichtkaarten:

 Juist in moeilijke tijden betekenen de inzichtkaarten nog meer voor mij. Het helpt me om bij mijn gevoel te           komen. Het geeft mij een bepaalde rust en het vertrouwen dat het hoe dan ook allemaal goed zal komen. Welk pad   het in het leven ook zal worden, linksaf, rechtsaf of toch rechtdoor. Uiteindelijk heeft alles een reden. De kaarten   geven mij een bepaalde houvast en ze versterken het geloof in mijn eigen kracht.

 - Marcella-

Ik heb dit deck nu een jaar in mijn bezit. Ik ben er zo blij mee, als dagkaart geeft hij altijd precies aan, waar je op dat moment inzit of meezit. Ook gebruik ik hem regelmatig als themakaart in combinatie met lenormandkaarten.  Het is een heel fijn kleurrijk deck waar je blij van wordt.

 - Liefs Ellen-

bottom of page