reviews

 

Cursus

Wat vind je vooral prettig van de lessen?

Ik vind het heel prettig dat je aanwijzingen krijgt hoe je naar vormen kan kijken en tekenen en daardoor ook anders leert kijken waardoor je creatiever wordt. 

Ik vind de sfeer heel fijn en de manier waarop je les geeft ook, je kan helemaal jezelf zijn. 

Ook vind ik het heel leuk dat er aandacht besteed wordt aan de tekeningen die we gemaakt hebben en dat deze besproken worden. Hierdoor krijg je weer nieuwe inspiratie.

 

Wat voor gemiddelde cijfer geef je de cursus tot nu toe?

Een 10!

11 -11- 2022 Ilya

Ik heb samen met mijn dochter twee maal een cursus holistisch tekenen gevolgd bij Sandra. Eerst de basiscursus en vervolgens de aansluitende. We hebben er veel van geleerd. Sandra nam ons echt aan de hand mee om ons mooie kunstwerken te laten maken. Toch zag ieder zijn werk er weer heel anders uit en kon je er altijd iets van jezelf in leggen. We hebben intuïtief getekend en realistisch. Leuk dat we hier een mix van hadden. Fijn dat de groep niet te groot was 6 a 8 personen, waardoor Sandra genoeg tijd voor iedereen had.

Verder was alles goed voor elkaar, tussendoor even een bakkie met wat lekkers, genoeg materiaal voor handen en aan het einde van de les een kaartje trekken.

Kortom, ik vond het erg leuk om te doen. Sandra bedankt. 

Groeten Margriet

....

Ik heb erg genoten van je lessen Sandra! Verbazingwekkend dat je zoveel leuke dingen kan maken! Ik blader mij teken map nog even door en denk bij mezelf woh echt lekker aan de slag geweest en mooie dingen gemaakt! Het was gewoon super leuk om te doen!

 

...

Ik heb onwijs genoten van de cursus Sandra is een hele lieve warme vrouw.

Die zelfvertrouwen geeft en alles op een positieve manier weet te draaien. Heb onwijs veel gehad aan haar tips en trucs!

Ik kan iedereen het aanraden om een workshop of cursus te volgen. 

Groetjes roxy

....

Een heel leuke cursus  in een ontspannen sfeer. Veel diverse opdrachten en technieken geleerd en dingen gedaan die ik anders zelf niet zo gauw gedaan had. Fijne opstap om (weer) te beginnen met tekenen. 

Marja

....

Wat de tekencursus/coaching mij heeft gebracht:

 

  • tekenen is eenvoudiger dan ik dacht

  • als ik teken, kom ik dichter bij mezelf, word ik rustig en is er geen ruimte meer voor bv. piekeren

  • van tekenen/kleuren word ik blij

  • alles wat uit mij komt, mag er zijn (het gaat niet om 'mooi' tekenen, en het hoeft ook nergens op te lijken)

  • thuis ben ik ook bezig met tekenen/kleuren/verven, omdat ik het zo leuk vind

  • bijzonder en mooi dat een tekening iets kan vertellen over mij, en mij verder kan helpen op weg naar herstel

  • ik krijg meer zelfvertrouwen door de gemaakte opdrachten/tekeningen

  • mensen zeggen wel eens dat ik iets moois heb gemaakt (foto's/tekeningen/gedichten), en dat is leuk om te horen, maar voor mij zit er vaak een diepere laag in, en ik ben blij dat Sandra dat begrijpt

 

groetjes, Marieke

   Inzichtkaarten:

 Juist in moeilijke tijden betekenen de inzichtkaarten nog meer voor mij. Het helpt me om bij mijn gevoel te           komen. Het geeft mij een bepaalde rust en het vertrouwen dat het hoe dan ook allemaal goed zal komen. Welk pad   het in het leven ook zal worden, linksaf, rechtsaf of toch rechtdoor. Uiteindelijk heeft alles een reden. De kaarten   geven mij een bepaalde houvast en ze versterken het geloof in mijn eigen kracht.

 - Marcella-

Ik heb dit deck nu een jaar in mijn bezit. Ik ben er zo blij mee, als dagkaart geeft hij altijd precies aan, waar je op dat moment inzit of meezit. Ook gebruik ik hem regelmatig als themakaart in combinatie met lenormandkaarten.  Het is een heel fijn kleurrijk deck waar je blij van wordt.

 - Liefs Ellen-